“Sinds 2005 jouw online hulp bij afscheid”
Lees voor

Paulussen Advocaten is een gerenommeerd Zuid-Limburgs kantoor, dat al ruim 125 jaar deskundige bijstand en advies verleent op uiteenlopende rechtsgebieden, waaronder het erfrecht. De kracht van ons team schuilt onder meer in de veelzijdigheid van onze dienstverlening; de samenwerking tussen de verschillende expertises binnen ons kantoor versterkt de kwaliteit en de efficiëntie van wat wij u, de cliënt, willen en kunnen bieden.

Erfrecht

Wij kunnen bij Paulussen Advocaten putten uit een ruime ervaring op het vlak van adviseren en procederen in het erfrecht, op alle mogelijke aspecten. Als u in het kader van een nalatenschap ook te krijgt met een onderneming of STAK (aandelen, certificaten), werken wij samen met de gespecialiseerde advocaten uit de sectie ondernemingsrecht om u zo optimaal bij te kunnen staan.

Vanuit onze praktijkervaring begrijpen wij als geen ander welke impact een overlijden heeft, en wat daarbij komt kijken. Wanneer rouwverwerking en emoties gepaard gaan met onzekerheden en conflicten, weten wij dat u behoefte heeft aan deskundige ondersteuning, met oog en oor voor uw wensen en zorgen, en correcte informatie over risico’s en slaagkansen. Of het nu gaat over een eenvoudige of complexe nalatenschap, wij informeren u vlot en efficiënt over de menselijke als de zakelijke en juridische gevolgen van het verlies van een familielid of naaste. Wij geven steeds in uw belang de voorkeur aan redelijk overleg, maar verdedigen als dat nodig is uw belangen voor de rechter. Wij adviseren en begeleiden executeurs en vereffenaars, staan cliënten bij in een geschil met een executeur of vereffenaar en treden ook zelf met regelmaat op in die hoedanigheden, zowel op verzoek van de rechtbank als op verzoek van notarissen of advocaten.

Cliënten professioneel en menselijk soelaas bieden in de meest ingrijpende fases van hun leven, geeft ons steeds weer de motivatie om er voor hen te blijven staan.”

Waarmee kunnen wij u helpen?

U kunt onder meer bij ons terecht voor advies over uw rechten en plichten als erfgenaam, wij informeren u over uw positie bij onterving, bespreken uw opties in geval van verdwenen vermogen uit de erfenis, eventuele verwikkelingen bij testamentair bewind, et cetera.Daarnaast hebben wij een ruime ervaring met het onderwerp van de wilsbekwaamheid en de uitleg en geldigheid van testamenten.Ook bundelen wij onze specialistische kennis van het familie- en erfrecht door u te adviseren over juridische vraagstukken rondom het beheer van uw vermogen (levenstestament, aanpassing huwelijkse voorwaarden, afstemming testament op huwelijksvermogensregime), omdat u nu eenmaal liever uw zaken goed regelt terwijl dat nog kan, en uw geliefden niet wilt opzadelen met onnodige verwikkelingen over uw vermogensbeheer.

Contact met Paulussen Advocaten

U kunt ons op kantoordagen telefonisch bereiken voor het maken van een afspraak voor een kennismaking op ons kantoor in Maastricht of in Heerlen. Geeft u de voorkeur aan een telefonische overleg of videomeeting, dan bieden wij daartoe uiteraard ook alle mogelijkheden.

 

Ik wil advies / hulp

  • Vul vrijblijvend onderstaand contactformulier in
  • Er wordt zo snel mogelijk contact met je opgenomen
Bel ons voor vragen op 043-3216640

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gerelateerde artikelen