“Sinds 2005 jouw online juridische hulp”

Dick Veldink

Kantoor: Veldink & Partners MNA
9,4
Klanten vertellen

533 beoordelingen

Dick Veldink

Mr D. (Dick) Veldink is oud notaris en nu fulltime mediator in Meppel, Zwolle en Heerenveen, zijn werkgebied is eigenlijk het hele gebied van de vijf noordelijke provincies, hij is rechtbankmediator voor de gerechten in Assen, Leeuwarden, Groningen, Zwolle-Lelystad en Zutphen.

Dick heeft ruime ervaring als mediator, vooral in familierecht zoals scheidingen en nalatenschappen, maar ook in ondernemingen, zoals overdracht of beëindiging en problemen in familiebedrijven, werkgever/werknemer-problemen zowel op de werkvloer als exit-mediation voor een goed afscheid van elkaar, en verder burenconflicten, bestuursrechtelijke zaken zoals bestemming en vergunning en woz-zaken, uwv- en belastingzaken, strafrechtzaken voor rechtbank maar ook tussen dader of verdachte en slachtoffer onderling, etc. etc.

Dick was van begin 1992 tot eind 2005 notaris, hij geeft daarom ook juridische adviezen op de notarieel aanverwante gebieden en kan ook de nodige concept-akten opmaken.

Dick is ook gecertificeerd online-mediator, zodat de mediations ook geheel of gedeeltelijk via een besloten internetcircuit kunnen worden gehouden, soms erg nuttig, bijv. wegen grote onderlinge afstanden over de hele wereld of als u elkaar niet kunt of wilt ontmoeten of denktijd wenst voordat u reactie geeft. Hij informeert u graag nader hierover wanneer u daar interesse in heeft.

Geef mij twee partijen met een serieus conflict dan komt het altijd goed!

Rechtsgebieden particulier:

 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Mediation
 • Personen- en Familierecht

  Rechtsgebieden zakelijk:

  • Arbeidsrecht
  • Mediation

   Neem contact op met Dick Veldink

   Onze intakebalie staat je graag te woord voor juridische vragen of het maken van een afspraak met mediator Dick Veldink. Wij zijn bereikbaar op +31886002805.

   Wij zijn tevens bereikbaar via onderstaand contactformulier. Je kunt hierop aangeven wanneer je door ons wil worden teruggebeld.