“Sinds 2005 jouw online hulp bij afscheid”
Lees voor

Ervaren mediator

Naast de ruime hoeveelheid juridische kennis en ervaring die ik heb, weet ik ook veel van de psychologische aspecten die een overlijden met zich mee brengt. Wanneer er na een overlijden een conflict ontstaat in de familie is het belangrijk om dit in goede banen te leiden. Ik help u hier graag bij!

Conflicten in de familie

Nabestaanden vinden het zelf ook lastig om met onenigheid en spanningen om te gaan. Ieder zit met zijn eigen emoties. Vaak ontbreekt de energie en het inzicht om in goed overleg tot een gezamenlijke afspraak te komen. Nabestaanden vinden de strijd vervelend, maar zijn ook druk met het verwerken van het verlies. Ook zie je dat er vaak oud zeer naar boven komt. Juist in deze periode wil je geen conflicten in de families. Een mediator helpt het afwikkelen van de erfenis in goede banen te leiden.

Waarom mediation?

Ik advicseer altijd om te proberen om de weg naar de rechtbank te voorkomen. Naast de hoge kosten duurt het ook vaak lang. Al die tijd hangt er vaak een negatieve energie in de familie. Ook raak je als familie niet in een goed gesprek met elkaar. Probeer daarom altijd eerst om er met een mediator uit te komen.

Mijn werkwijze

Wanneer u kiest om gebruik te maken van mijn hulp gaan we samen met de familie om tafel. Ik leid als neutrale en onpartijdige derde het overleg om tot een oplossing te komen. De ervaring leert dat er altijd een passende uitweg te vinden is. Een oplossing waar alle familieleden zich in kunnen vinden.

Meer informatie

Wilt u meer weten? Neem contact op voor meer informatie. Ik help u graag verder.

Ik wil advies / hulp

  • Vul vrijblijvend onderstaand contactformulier in
  • Er wordt zo snel mogelijk contact met je opgenomen
Of bel ons zelf op 06-46246500

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Andere diensten van Diederen Mediator Advocaat