Muziekurn; een asbestemming waar muziek in zit

Muziek speelt een belangrijke rol in ieders leven. Zijn we verdrietig, dan kan muziek ons troost bieden. Zijn we vrolijk, dan kan muziek ons nog verder opvrolijken. Ook bij belangrijke gebeurtenissen zoals trouwen en overlijden speelt muziek een grote rol.

Muziekurn

Muziekurn is een mooie asbestemming waar muziek in zit. Naast een mooie urn om de as in te bewaren is het ook een speeldoos. Als de deksel open gaat hoor je de favoriete muziek van de overledene, de muziek die bij de uitvaart werd gespeeld, muziek die je kan troosten of misschien zelfs de stem van de overledene. Zo is je geliefde altijd even dichtbij als de deksel van het kistje wordt open gedaan.

Verzameling herinneringen

Naast de as van de overledene en de muziekstukken die je dierbaar zijn en en herinneringen met zich meebrengen kun je ook een aantal dierbare spulletjes en een foto in de deksel bewaren. Zo is het een hele verzameling van herinneringen bij elkaar. De Muziekurn is een handgemaakte urn van eikenhout (Nederlands fabricaat) en is in iedere kleur te verkrijgen.

Waarom?

Veel urnen zijn toch nog altijd duidelijk herkenbaar als urn. Dit is iets waar niet iedereen op zit te wachten. Muziekurn geeft een hele andere draai aan de urn. Het is een eikenhouten kistje en niet direct herkenbaar als urn. Daarnaast is de mooiste eigenschap van de Muziekurn dat deze urn de nabestaanden kan helpen bij het rouwproces. Je kunt hem zo af en toe eens even open zetten, de spulletjes bekijken of herschikken en luisteren naar de muziek die je zo dierbaar is. Dit biedt troost.

Wil je meer weten over de Muziekurn? Kijk dan gerust even op www.muziekurn.nl