“Sinds 2005 jouw online hulp bij afscheid”
Lees voor

Een afscheid is ‘eigen’

Afscheid nemen doe je op je eigen manier om te zorgen dat het verlies een plekje kan krijgen. Evelien geeft iedereen alle ruimte om dat te doen. Ze begeleidt bij het maken van keuzes en reikt alle mogelijkheden aan om de uitvaart écht persoonlijk te maken.

Een uitvaart is afscheid nemen van een heel dierbaar leven in één dag. Daarom vindt Evelien het ontzettend belangrijk dat juist zijn/haar leven, met alle gewoontes en manieren die daarbij horen, het uitgangspunt is tijdens de uitvaart. De persoonlijke wensen en behoeftes zijn leidend en met elkaar wordt ervoor gezorgd dat deze allemaal onderdeel worden van de uitvaart.

Je wilt weten waar je aan toe bent.

Evelien werkt zonder vastgestelde pakketten, is onafhankelijk en kan vrijwel bij iedere leverancier en locatie terecht. Iedere uitvaart, klein of groot is uniek, omdat ieder afscheid volledig wordt vormgegeven aan de hand van persoonlijke behoeftes en op ieders eigen manier wordt beleefd. Juist op het moment dat er zoveel moet worden losgelaten, is het belangrijk dat er grip is op hoe alles wordt geregeld en welke tarieven er horen bij de keuzes die worden gemaakt.

Evelien hanteert geen marges op diensten en producten van leveranciers (bijvoorbeeld de rouwauto, rouwdrukwerk en bloemen). Ze begeleidt aan de hand van een vast tarief van €75,00 per uur. Na de eerste kennismaking, wordt er altijd een begroting gemaakt, zodat er duidelijkheid en overzicht is in wat alles kost. Op deze manier kost een uitvaart nooit meer, dan dat er daadwerkelijk nodig is en is een waardevol en uniek afscheid mogelijk voor ieder budget.

Een afscheid is een heel dierbaar leven koesteren op één dag

Rouwdeskundige en pedagoge

Evelien heeft naast jarenlange werkervaring in de uitvaartbranche ook een achtergrond als rouwbegeleidster en pedagoog. Hierdoor worden families altijd professioneel ondersteunt bij rouw, wat steun en houvast geeft, ook voor de periode na de uitvaart. Evelien biedt extra begeleiding aan gezinnen, kinderen en scholen bij het overlijden van een kind of ouder. Iedereen kan rekenen op de juiste begeleiding die zij nodig hebben bij het nemen van afscheid en de voorbereiding op de uitvaart.

Uitvaartwensen vastleggen en bespreken

Met het boekje “Houvast, voordat ik hebt losgelaten” biedt Evelien aan iedereen de mogelijkheid om zijn/haar afscheidswensen op een mooie manier op te schrijven. Dit boekje is een rechtsgeldige wilsbeschikking en tegelijk een mooi documentje voor later.

Het boekje is geschreven om eigen wensen in op te schrijven of om met elkaar eens na te denken over de wensen voor het afscheid.

Ook is het mogelijk om tijdens een persoonlijke (of digitale) kennismaking met Evelien ideeën te verzamelen en met elkaar het boekje in te vullen. Ook hierin is de persoonlijke behoefte het uitgangspunt en is er heel veel mogelijk.

Ik wil advies / hulp

evelien uitvaartverzorging

  • Vul vrijblijvend onderstaand contactformulier in
  • Er wordt zo snel mogelijk contact met je opgenomen
Bel ons voor vragen op 010-2236215

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gerelateerde artikelen