Het erfrecht behandelt de opvolging van bezittingen en schulden van overleden personen. Wanneer er een familielid is komen te overlijden krijgt u al snel te maken met het erfrecht.

Na een overlijden ontstaan er veelal problemen bij het vaststellen van de nalatenschap en de omvang en de inhoud daarvan. Ook komt de vraag van (beneficiair)aanvaarden of juist verwerpen aan de orde. Het verdelen van de nalatenschap over de verschillende erfgenamen, de vaststelling wie de erfgenamen zijn en de regie over de afwikkeling kan aanleiding geven tot geschillen. Vaak is dan gespecialiseerde juridische hulp nodig. Ook daarvoor kunt u terecht bij Bos Van der Burg.

Mr. drs. M.R. (Maurice) van Leeuwen, mr. M.E. (Mandy) Kreber en mr. P.J. (Pien) Salomons van Bos Van der Burg hebben kennis van zowel het voortraject, dat wil zeggen van alle mogelijkheden en regelgeving met betrekking tot het plannen van vermogen en vermogensopvolging, als van de problematiek die kan ontstaan nà het overlijden. Ook voor mediation of gemeenschappelijk overleg over vermogen en vermogensopvolging bent u bij ons aan het juiste adres.

Ik wil advies / hulp

  • Vul vrijblijvend onderstaand contactformulier in
  • Er wordt zo snel mogelijk contact met je opgenomen
Bel ons voor vragen op 079-3203366

  • Jouw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor een reactie op jouw aanvraag en worden niet voor marketingdoeleinden ingezet.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.