Bij afscheid komt heel wat kijken. Zowel voor, bij als na het overlijden valt er veel te regelen. Het vastleggen van je wensen, het opmaken van een testament, het kiezen van de juiste uitvaartbegeleider, het regelen van de bloemen bij de uitvaart, het verdelen van de erfenis. Het is allemaal nogal wat.

Hulp nodig van een dienstverlener

Bij al deze zaken heb je ook bepaalde dienstverleners nodig. Wil je een testament opmaken, dan kan een notaris je hierbij helpen. Ben je op zoek naar een mooie rouwauto, dan kun je terecht bij dienstverleners in het rouwvervoer. Wil je een mooi rouwboeket, dan heb je daar een bloemist bij nodig. Zijn er problemen bij het afwikkelen van de erfenis, dan komt er een advocaat of mediator om de hoek kijken.

Hoe vind je de juiste dienstverlener?

Het vinden van de juiste dienstverlener kan nog best lastig zijn. Misschien heb jij wel hele specifieke wensen of ben je bijvoorbeeld op zoek naar iemand die alleen duurzame materialen gebruikt. Natuurlijk kan het ook zo zijn dat jij juist op zoek bent naar degene die het dichtst bij jou in de buurt zit of naar iemand waar je een klik mee hebt. Alles omtrent afscheid is natuurlijk wel heel persoonlijk. Om jouw zoektocht naar al deze dienstverleners iets makkelijker te maken proberen wij hier op Erfwijzer.nl zoveel mogelijk dienstverleners te verzamelen. Op die manier krijg je een compleet beeld van alle mogelijkheden die er zijn en kun je zelf bekijken welke dienstverlener jou het meest aanspreekt.

Dienstverleners stellen zich voor

Op Erfwijzer.nl stellen alle dienstverleners zich aan je voor. Zij vertellen waar zij jou mee kunnen helpen en wat hun sterke punten zijn. Ook door foto’s en het lezen van hun blogs kun je een beter beeld van ze krijgen. Spreekt één van de dienstverleners je aan, dan kun je rechtstreeks contact met ze opnemen voor een vrijblijvend gesprek. Je kunt ze zelf even bellen, mailen of het formulier onderaan de pagina invullen. De betreffende dienstverlener belt je dan zo snel mogelijk even terug.

Wil je jouw diensten aanbieden als dienstverlener?

Ben je zelf dienstverlener en wil je graag jouw diensten aanbieden op deze site? Dat kan. Meer informatie vind je op onze  dienstverlener informatiepagina en in de mediakit.

Overige vragen

Heb je een inhoudelijke vraag of suggestie, opmerking over de site? Mail deze dan naar redactie@nab.nl. Wij reageren zo snel mogelijk op jouw e-mail.