“Sinds 2005 jouw online hulp bij afscheid”

Privacy

9,5
Klanten vertellen

565 beoordelingen

Lees voor

Onze dienstverleners helpen jou graag. Om dat te kunnen doen hebben zij een aantal persoonlijke gegevens van je nodig. Deze worden via de contactformulieren op onze site verzonden. Wij zullen jouw gegevens zo zorgvuldig mogelijk behandelen. In deze privacy verklaring kun je lezen hoe wij omgaan met de gegevens die wij verzamelen. Wij beschrijven hoe wij de gegevens verzamelen, hoe deze worden opgeslagen, waarvoor ze worden gebruikt en hoe lang we deze informatie bewaren. Daarnaast vind je hier ook al jouw rechten met betrekking tot jouw gegevens en hoe je gebruik kunt maken van die rechten.

01 De Nationale Adviesbalie

De privacy verklaring die je nu aan het lezen bent is van De Nationale Adviesbalie. Wij zijn begonnen als een juridisch adviesbureau dat je advies kan geven bij juridische problemen en mensen in contact brengt met de juiste advocaat, mediator of jurist. Ondertussen hebben wij onze diensten uitgebreid door ook mensen die op zoek zijn naar een dienstverlener op het gebied van afscheid met de juiste persoon in contact te brengen. Om jou met de juiste dienstverlener in contact te brengen hebben we een aantal gegevens van je nodig. Het is voor jou goed om te weten wat hier mee gedaan wordt. Daarover gaat deze verklaring.
Heb jij vragen of opmerkingen over het gebruik van jouw gegevens, neem dan gerust contact met ons op!

De Nationale Adviesbalie
Oude Apeldoornseweg 41
7333 NR Apeldoorn
055-5395655
info@nab.nl
KVK NR. 34222867

02 Welke gegevens verzamelen wij?

Om je te kunnen helpen en in contact te brengen met één van onze dienstverleners hebben wij een aantal persoonsgegevens nodig. Deze gegevens gebruiken wij om contact met je op te nemen. Het gaat om de volgende gegevens:
• Naam;
• Telefoonnummer;
• E-mailadres;
Daarnaast vragen wij jou in het kort samen te vatten waar je hulp bij nodig hebt, zodat de dienstverlener weet waarmee ze jou van dienst kunnen zijn.

03 Waar gebruiken wij deze gegevens voor?

Aanvraagformulier
Ben je op zoek naar een dienstverlener op het gebied van afscheid, dan kun je die vinden op onze website. Wil je graag in contact komen, dan mag je ze natuurlijk altijd zelf even bellen of mailen, maar je kunt ook een aanvraagformulier invullen. De betreffende dienstverlener neemt dan zelf contact met jou op. Op het aanvraagformulier laat je jouw naam, e-mailadres en telefoonnummer achter. Daarnaast kun je op het aanvraagformulier een toelichting geven. Op het moment dat een ingevuld formulier bij de dienstverlener binnenkomt wordt er aan de hand hiervan contact met je opgenomen.

Social media:
Het is ook mogelijk om contact met ons op te nemen via social media. Je hebt hierbij meteen contact met één van onze medewerkers. Zij helpen je graag als je vragen hebt of er niet helemaal uitkomt.

Het inschrijven op onze nieuwsbrief:
Op onze websites kun je ook aangeven dat je onze nieuwsbrief wil ontvangen. In de nieuwsbrief lees je het laatste nieuws en de meest opvallende artikelen over alles rondom afscheid. Om je hiervoor in te schrijven hoef je alleen je e-mailadres achter te laten. Heb je jouw mailadres achtergelaten, dan ontvang je twee keer per jaar onze nieuwsbrief. Wil je de nieuwsbrief niet meer ontvangen, dan kun je je onderaan de nieuwsbrief uitschrijven.

Analytics:
Onze websites verzamelen ook tal van gegevens om onze sites te kunnen verbeteren. Dit doen wij via Google Analytics en gebeurt door middel van cookies. Al deze gegevens zijn anoniem en op geen enkele manier gebonden aan jouw persoonlijke gegevens. Het gaat dan bijvoorbeeld over de pagina’s die zijn bezocht en hoe lang je op onze site bent geweest. Lees hier meer over in ons cookiestatement.

Alle gegevens worden alleen verwerkt met jouw uitdrukkelijke toestemming of omdat de verwerking noodzakelijk is om jou in contact te brengen met een specialist die je verder kan helpen.

04 Wie ontvangen jouw gegevens?

Als je jouw gegevens bij ons achterlaat worden deze door een aantal partijen verwerkt en beheerd.

De Nationale Adviesbalie:
Vul je een formulier in op onze website waarin je aangeeft hulp van een specialist nodig te hebben, dan komt dit binnen in ons systeem. Hier worden de gegevens opgeslagen.

Aangesloten dienstverleners
Besluit je contact op te nemen met één van onze dienstverleners, dan worden jouw gegevens rechtstreeks naar de betreffende dienstverlener toegestuurd.

Berekenhet.nl:
Op onze websites kun je verschillende berekeningen maken. Je voert je gegevens in en wat je wilt weten wordt automatisch berekend. Deze berekenmodules zijn eigendom van Berekenhet.nl en vallen dan ook onder hun eigen privacy regels. Wil je deze lezen, dan kun je hier terecht.

Hetzner:
Onze sites en e-mail worden gehost door Hetzner. Als jij contact opneemt via een van onze formulieren, dan worden deze gegevens opgeslagen op de servers van Hetzner.

Social media:
Erfwijzer is ook op social media te vinden. Hierbij gaat het om Facebook, Twitter en Instagram. Stuur je ons via deze weg een berichtje dan zal dit bericht ook door het betreffende social media kanaal worden opgeslagen.

Mailchimp:
Onze nieuwsbrieven worden verzonden met Mailchimp. Meld jij je aan voor de nieuwsbrief, dan wordt jouw e-mailadres opgeslagen in dit programma.

05 Opslagperiode

Laat je bij ons je gegevens achter, dan zullen we deze bewaren. Maar nooit langer dan nodig voor het uitvoeren van onze activiteiten, tenzij we jouw gegevens van de wet langer moeten bewaren.

Aanvraagformulier of terugbelverzoek:
Doe je bij één van onze dienstverleners een aanvraag, dan komen jouw gegevens in ons systeem te staan. Wij bewaren deze gegevens één jaar, zodat we jouw gegevens er altijd weer bij kunnen zoeken als dit nodig is. Hierna worden alle gegevens verwijderd. Word je via social media in contact gebracht met één van onze specialisten, dan geldt hetzelfde.

Nieuwsbrieven:
Heb je je ingeschreven voor één van onze nieuwsbrieven, dan worden je gegevens opgeslagen in Mailchimp. Deze opslag is voor onbepaalde tijd. Je kan je uitschrijven wanneer je wilt via een link onderaan de nieuwsbrieven.

Analytics:
De gegevens die Google Analytics op de website verzameld zijn anoniem en zijn dus niet verbonden aan jouw naam of e-mailadres. Google Analytics bewaard deze gegevens voor onbepaalde tijd.

06 Beveiliging

De gegevens die wij van jou krijgen zijn vertrouwelijk. Wij gaan hier dan ook zo zorgvuldig mogelijk mee om. Daarom hebben wij ook de nodige beveiligingsmaatregelen getroffen zowel op technisch als organisatorisch gebied.

Zo worden jouw persoonsgegevens nooit uitgeprint en worden alle gegevens beheerd in goed beveiligde systemen en software, die allemaal beveiligd zijn met een wachtwoord. De ruimtes waar je gegevens worden opgeslagen zijn beveiligd en onze websites zijn beveiligd met het SSL-certificaat. Dit kun je zien door het slotje voor onze URL in je browser.

07 Verplichte gegevens

De Nationale Adviesbalie verwerkt persoonsgegevens op grond van een gerechtvaardigd belang. Dit betekent dat wij zonder jouw gegevens weinig voor je kunnen doen. Op de formulieren op onze sites moet je dan ook een aantal gegevens verplicht invullen. Wil je de nieuwsbrief ontvangen? Dan kan dit alleen als je je mailadres achterlaat. Wil je dat de specialist je belt voor telefonisch advies, dan hebben we wel je telefoonnummer nodig. Wij letten erop dat wij de minimale benodigde gegevens van je vragen. Wil je deze niet achterlaten, dan kun je de betreffende dienstverlener ook zelf even bellen of mailen.

Is het wettelijk vereist, dan behoudt De Nationale Adviesbalie zich het recht de gegevens te openbaren. Dit bijvoorbeeld om te voldoen aan een juridisch verzoek/proces. Ook hierbij zullen wij altijd jouw recht op privacy zoveel mogelijk respecteren.

08 Jouw rechten

Natuurlijk heb jij ook bepaalde rechten. Hier al jouw rechten op een rijtje.

Recht op inzage:
Je hebt altijd het recht om jouw gegevens die hier zijn vastgelegd bij ons op te vragen. Dit kun je doen door ons te mailen of te bellen. Wij sturen je dan een overzichtje van jouw gegevens.

Recht op rectificatie:
Klopt er iets in jouw gegevens niet? Of zijn je gegevens veranderd? Dan heb je het recht op rectificatie. Wil je iets laten aanpassen, dan kun je het aan ons laten weten. Wil je het mailadres voor de nieuwsbrieven aanpassen? Dan kan dat via de daarvoor bestemde URL onderaan de nieuwsbrief.

Wissen van gegevens:
Wil je niet dat jouw gegevens in ons systeem blijven staan, dan kun je dit bij ons aangeven. Wij zorgen dan dat jouw gegevens worden gewist.

Overdracht:
Heb jij gegevens nodig die bij ons staan opgeslagen en heb je deze nodig bij de overstap naar een andere partij of dienst, dan heb je recht op overdracht. Wij kunnen dan al jouw gegevens overdragen aan de andere partij.

Stop gegevensgebruik:
Wil je niet dat De Nationale Adviesbalie jouw gegevens gebruikt? Dan heb je het recht op het stoppen van het gebruik van jouw persoonsgegevens.

Klacht:
Ben jij van mening dat De Nationale Adviesbalie niet op de juiste manier met jouw gegevens omgaat? Dan heb je het recht om een klacht in te dienen bij Autoriteit Persoonsgegevens.
Wil je gebruik maken van één van deze rechten, dan kan dit via info@nab.nl. Wij hebben dan wel een kopie van jouw identiteitsbewijs nodig. Hierbij kun je de pasfoto, het id-bewijsnummer en het BSN onleesbaar maken. Wij proberen binnen een week op jouw verzoek te reageren.

09 Wijziging van deze verklaring

De Nationale Adviesbalie behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in deze privacyverklaring. Wij raden u aan deze privacyverklaring regelmatig te raadplegen, zodat u altijd van de inhoud van de privacyverklaring op de hoogte bent.

Hopelijk is met deze privacy verklaring alles duidelijk. Heb je toch nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

De Nationale Adviesbalie
Oude Apeldoornseweg 41
7333 NR Apeldoorn
055-5395655
info@nab.nl
KVK NR. 34222867