“Sinds 2005 jouw online hulp bij afscheid”

Uitvaartwensen

  • Alleen jij weet hoe jouw uitvaart eruit moet zien.
  • Laat je nabestaanden niet met onverwachte vragen achter en zet je wensen op papier!
  • Vraag vrijblijvend het Uitvaartwensformulier aan. Zo worden al jouw wensen geregistreerd.
9,5
Klanten vertellen

1337 beoordelingen

Lees voor

De dood is voor veel mensen nou niet bepaald het favoriete onderwerp om over na te denken of over te praten. Toch is het wel heel verstandig om alvast een beetje na te denken over jouw eigen uitvaart. Wil je het klein houden of juist heel veel mensen uitnodigen? Welke muziek wil je dat er gedraaid wordt? Wil je een kist of een wade? Is er na afloop koffie met cake of een borrel met bitterballen? Alleen jij weet hoe jouw uitvaart eruit moet zien. Het is dan ook verstandig om hierover het nodige op papier te zetten. Zo blijven de nabestaanden niet met onverwachte vragen achter. Het is dus zeker aan te raden om je uitvaartwensen vast te leggen.

Uitvaartwensenlijst

Natuurlijk kun je zelf het een en ander op papier zetten. Makkelijker is het uitvaartwensformulier. Een formulier met hierop alle belangrijke dingen, zodat je niets vergeet. Het ingevulde formulier kun je opsturen, waarna jouw wensen worden geregistreerd. Zelf ontvang je natuurlijk ook een exemplaar. Zo zijn jouw wensen altijd beschikbaar, ook als jouw nabestaanden de papieren niet kunnen vinden. Vraag vrijblijvend het Uitvaartwensformulier aan.

Uitvaartwensen bespreken met een uitvaartondernemer

Je kunt je uitvaartwensen ook bespreken met een uitvaartondernemer. De uitvaartondernemer schrijft al je wensen dan op en bewaard dit. Zodra je overlijd kunnen je nabestaanden bij de uitvaartondernemer terecht en krijgen ze te horen welke wensen jij had voor de uitvaart. Via Uitvaartondernemer Uitvaartland.nl kun je jouw wensen gratis laten vastleggen

Onze dienstverleners

Meer informatie