“Sinds 2005 jouw online hulp bij afscheid”
Lees voor

Bij het regelen van de begrafenis of crematie van een dierbare komt veel kijken. Zeker als je dit nog nooit eerder hebt gedaan. Hoe weet je zeker dat je niets vergeet? Wij helpen je bij het regelen van een bijzondere en persoonlijke uitvaart. Onze teams van specialisten ondersteunen je voor, tijdens én na de uitvaart en beantwoorden al je vragen. Ook zonder DELA-verzekering. Want wij geloven dat we er zijn voor elkaar.

We staan voor je klaar

Zodra je contact met ons opneemt, staat er een team van lokale uitvaartspecialisten voor je klaar. Een van onze uitvaartverzorgers komt bij je thuis om samen met jou een afscheid naar wens te regelen. Vaak is er veel meer mogelijk dan je denkt: groot, klein, buiten, binnen… We kijken samen naar wat bij je dierbare past en denken graag met je mee.

Wij zijn er voor iedereen. Ook zonder uitvaartverzekering.

Bij jou in de buurt

Onze uitvaartspecialisten komen allemaal uit de regio. Hierdoor kennen ze alle mogelijkheden en tradities in de omgeving. We hebben meer dan 75 eigen uitvaartcentra en crematoria in heel Nederland. Al die locaties hebben sfeervolle ruimtes waar je op de gewenste manier afscheid kunt nemen. Van de aula voor grote gezelschappen tot een intiem afscheid in klein gezelschap in een van onze huiskamers. 

Voordelen als DELA de uitvaart regelt

Coöperatie DELA is de grootste uitvaartverzorger van Nederland. We hebben al ruim 85 jaar ervaring met het regelen van allerlei verschillende soorten uitvaarten. Hierdoor hebben we alle kennis om je te helpen bij het regelen van een mooie en persoonlijke begrafenis of crematie.

We hebben vestigingen in heel het land, waardoor er altijd een uitvaartverzorger uit jouw eigen buurt voor je klaarstaat. Ook na de uitvaart staan we voor je klaar met onze nabestaandenzorg: door middel van praktische, financiële en administratieve hulp helpen we je de draad van het leven weer op te pakken. 

Ik wil advies / hulp

dela uitvaartdienst

  • Vul vrijblijvend onderstaand contactformulier in
  • Er wordt zo snel mogelijk contact met je opgenomen
Bel ons voor vragen op 085-1100934

  • Jouw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor een reactie op jouw aanvraag en worden niet voor marketingdoeleinden ingezet.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gerelateerde artikelen