“Sinds 2005 jouw online hulp bij afscheid”

Rouwvervoer

  • Op het gebied van rouwvervoer is er heel veel mogelijk.
  • Van rouwauto tot uitvaartbus en van paard en wagen tot koets.
9,6
Klanten vertellen

1056 beoordelingen

Lees voor

Een belangrijk onderdeel van de uitvaart is het rouwvervoer. De keuze voor het vervoer is bepalend voor de sfeer en kan een uitvaart heel persoonlijk maken. De één kiest voor een lange stoet van mooie rouwauto’s, terwijl een ander veel meer heeft met een loopkoets, paard en wagen of zelfs een uitvaartbakfiets.

Rouwauto

Qua rouwvervoer kiezen de meeste mensen voor een rouwauto, maar wist je dat ook daar nog heel veel keuzemogelijkheden in zijn. Ga je voor stijlvol zwart of juist wit of grijs? Heb je meer met nieuwe auto’s of zou een oldtimer of hotrod veel beter passen bij de overledene. Er is vaak meer mogelijk dan je denkt. Was de overledene een fervent motorrijder, dan zou je ook kunnen kiezen voor een rouwmotor en wil je als familie graag samen met de kist naar het uitvaartcentrum rijden en dus tot het laatste moment bij jouw dierbare blijven, dan is een uitvaartbus een goede en stijlvolle optie. Voor vrachtwagenchauffeurs is er zelfs een rouwtruck. Bedenk goed wat jij mooi zou vinden en laat je hier ook goed over informeren. Onze dienstverleners helpen je hier graag bij.

Rouwvervoer voor kinderen

Zoals je al even kunt zien is er op het gebied van rouwvervoer voor volwassenen heel veel mogelijk. Gaat het om de uitvaart van een kindje, dan is er misschien toch een andere behoefte. Zo’n grote zwarte rouwauto kan dan ineens heel groot en zwaar lijken. Misschien kies je in dit geval liever voor de rouwmini of is het fijn om jouw kindje in jullie eigen auto te vervoeren. Ook dat is mogelijk. Een andere optie is een draagbaar met hierop het kindje in een lijkwade. Dit lijkt wat minder zwaar.

Vanuit je eigen huis je notaris zaken (online) regelen

Maak snel een testament op maat bij Thuisnotaris. Wij bieden de scherpste tarieven in de markt. Heb je meer hulp nodig? Dan staan wij voor je klaar om je te helpen en adviseren. 

Bekijk onze site en oriënteer gratis en ontdek zelf alle mogelijkheden!

Onze dienstverleners

Meer informatie