“Sinds 2005 jouw online hulp bij afscheid”

Uitvaartwensformulier

  • Zorg dat nabestaanden weten wat jouw uitvaartwensen zijn!
  • Zet al jouw wensen duidelijk op papier.
  • Download gratis ons uitvaartwensenformulier. Hierop kun je precies aangeven hoe jij wil dat jouw uitvaart eruit ziet.
9,5
Klanten vertellen

1323 beoordelingen

Lees voor

Misschien heb je er wel eens over nagedacht… Hoe zou jij willen dat jouw eigen uitvaart eruit zal zien? Wil je dat er veel mensen komen of vind je het juist mooier als alleen jouw naaste familieleden aanwezig zijn. Welke muziek wil je graag laten horen? En wil je dat de gasten na die tijd koffie met cake krijgen of toch liever een borrel met bitterballen. Er is zoveel mogelijk en dat is nou precies waarom Erfwijzer.nl er is. Om jou te laten zien wat er zoal mogelijk is en wie je daar het beste bij kan helpen.

Jouw uitvaartwensen

Los van dat het voor jezelf fijn is om een beetje te bedenken hoe jij afscheid wil nemen, is het voor de nabestaanden ook heel prettig als er het één en ander op papier staat. Op het moment dat iemand komt te overlijden moet er ineens van alles geregeld worden. Het kan de nabestaanden erg ontlasten als zij een lijstje met uitvaartwensen hebben waar zij gebruik van kunnen maken. Dit zorgt ervoor dat zij niet zelf overal over hoeven na te denken en met elkaar moeten gaan discussiëren over bijvoorbeeld de muziek die gedraaid zal worden. Hoe meer er duidelijk is, hoe minder je de nabestaanden belast.

Uitvaartwensen vastleggen

Wil jij graag jouw uitvaartwensen op een makkelijke manier op papier zetten, zonder dat je meteen in de database staat van een uitvaartverzekeraar? Download dan gratis het Uitvaartwensenformulier. Zo weten jouw nabestaanden precies wat jouw wensen zijn. Vul het formulier in, print het uit en zorg ervoor dat dit op een plek ligt die bij jouw nabestaanden bekend is. Zo kan er geen onduidelijkheid ontstaan over jouw ideeën over jouw afscheid. Heb je behoefte aan inspiratie? Op onze site vind je tal van dienstverleners met diverse prachtige diensten en producten.

Onze dienstverleners