Erfwijzer.nl: het nieuwe platform over afscheid, waarop alle uitvaart- en nalatenschapsprofessionals zich kunnen profileren om op die manier nieuwe klanten te bereiken.

Erfwijzer.nl is een initiatief van De Nationale Adviesbalie en is 10 jaar geleden begonnen als informatieve site omtrent juridische erfrechtkwesties. In de loop der jaren is Erfwijzer.nl uitgegroeid tot één van de best bezochte websites van De Nationale Adviesbalie. Onze bezoekers hebben veel verschillende vragen en behoeften. Zo is een deel van hen op zoek naar een advocaat of notaris voor een conflict of een testament. Een andere groep is op zoek naar hulp bij het regelen van de uitvaart. Veel van hen zijn actief op zoek naar een specifieke dienst of leverancier.

Platform over afscheid

Om in te spelen op die verschillende behoeften hebben wij besloten om van Erfwijzer.nl een compleet platform over afscheid te maken. Vanaf nu kan iedereen op ons vernieuwde platform terecht met alle vragen en behoeftes voor, bij of na overlijden. Op onze site vinden zij de juiste informatie en kunnen zij op een makkelijke manier in contact komen met de juiste dienstverlener. Zoekt iemand een mooi rouwboeket, dan kan hij /zij via onze site in contact komen met een goede bloemist in de buurt, maar ook voor een goede notaris of uitvaartondernemer kan je terecht op Erfwijzer.nl.

Adverteren op Erfwijzer.nl

Wij willen jou, als specialist in de uitvaartbranche of het erfrecht, de kans geven om in contact te komen met onze bezoekers. Dit doe je door het plaatsen van een advertentieprofiel van jou, jouw onderneming of product. Wij stellen samen met jou een mooie, complete advertentie op met informatie en foto’s waarin je duidelijk aangeeft wat jij voor de klant kan betekenen. Jouw advertentie komt naar voren op het moment dat een bezoeker een pagina bezoekt die bij jouw product of dienst past. Zo bereik je de juiste mensen en behaal je het beste resultaat. Daarnaast geven wij je de kans om je verder te profileren en te onderscheiden door persoonlijke blogs te schrijven. Op die manier kunnen bezoekers een goed beeld krijgen van jou en van wat jij voor ze kan betekenen. Is iemand geïnteresseerd, dan kunnen zij via de site direct contact met jou opnemen. Zo bereik je toekomstige klanten die heel gericht op zoek zijn naar iemand die ze kan helpen.

Waarom adverteren op Erfwijzer.nl?

Wij zetten alle voordelen van een advertentie op Erfwijzer.nl even voor je op een
rijtje:

  • Tegen een zeer laag tarief van €395,- ex btw per jaar adverteren op een zeer relevant platvorm met veel bezoekers.
  • Jouw kantoor wordt goed gevonden op pagina’s met relevante onderwerpen die erg goed worden bezocht en een hoge notering hebben in Google.
  • Blogs zullen een belangrijk onderdeel worden van Erfwijzer.nl en zorgen ervoor dat jij je op een goede manier kunt profileren. Daarnaast ben je hierdoor ook weer beter te vinden op Google.
  • Jouw advertentie en blogs worden ook door ons gedeeld op social media.
  • Doordat er veel verschillende specialisten verenigd zijn op één platvorm is er sprake van synergie.
  • Door de diversiteit van de onderwerpen op de site zal de site steeds meer bezoekers gaan trekken. Hier profiteer jij ook van mee.

Adverteren?

Meer informatie vindt u in de mediakit. Zijn er vragen, dan mag je natuurlijk ook altijd even bellen. Wij leggen de mogelijkheden graag aan je uit en denken graag met je mee.

Eric Coppens

Nieuwsgierig?

Download onze digitale brochure of neem even contact op. We vertellen je graag wat wij voor jou kunnen betekenen.

Dienstverleners aan het woord over onze samenwerking: