Voor overlijden

Wat kost een uitvaart

De kosten van een uitvaart heb je deels zelf in de hand. Natuurlijk zijn er een groot aantal standaardkosten waar rekening mee moet worden gehouden. Zoals de kosten voor de diensten van de uitvaartverzorger, de laatste verzorging van de overledene en de kosten voor het begraven of cremeren. Maar daarnaast zijn de kosten grotendeels afhankelijk […]

lees meer

Uitvaartinspiratie

Wanner je jouw uitvaartwensen wil gaan vastleggen, dan is het wel heel belangrijk dat je een beeld hebt van wat er zoal mogelijk is. Op deze pagina kun je inspiratie opdoen. Alle onderwerpen die belangrijk zijn bij het regelen van een uitvaart komen aan bod. Aan de hand hiervan kun je ook zelf een mooie wensenlijst samenstellen […]

lees meer

Uitvaartwensen

De dood is voor veel mensen niet bepaald het favoriete onderwerp om over na te denken of over te praten. Toch is het wel heel verstandig om alvast een beetje na te denken over jouw eigen uitvaart. Wil je het klein houden of juist heel veel mensen uitnodigen, welke muziek wil je dat er gedraaid […]

lees meer

Uitvaartverzekering

Denk je erover om een uitvaartverzekering af te sluiten, dan is het verstandig om je te verdiepen in de verschillende mogelijkheden die er zijn. Als we kijken naar de verschillende soorten uitvaartverzekeringen, dan zijn er twee soorten die het meest voorkomen. De natura uitvaartverzekering en de kapitaalverzekering. Natura Uitvaartverzekering Bij een natura uitvaartverzekering krijgen de […]

lees meer

Testament

Wanneer je zelf wilt bepalen hoe jouw erfenis na jouw overlijden wordt verdeeld is het belangrijk een testament op te stellen.

lees meer

Nalatenschapsplanning

Door middel van nalatenschapsplanning laat je jouw nabestaanden zonder zorgen achter. Een goed gevoel wanneer alles goed geregeld is!

lees meer

Schenken

Het is mogelijk om een deel van je vermogen te schenken bij leven. Op deze manier kun je jouw kinderen en andere dierbaren verzorgd achterlaten.

lees meer

Erfgenamen

Wie erft volgens de wet jouw nalatenschap? Wat kun je vastleggen met betrekking tot de erfgenamen in een testament?

lees meer

Erven onderneming

Wie erft het bedrijf? Het regelen van de vererving van een onderneming en het afrekenen met de belastingdienst is een complexe zaak. 

lees meer

Digitale erfenis

Steeds meer persoonlijke gegevens zijn op internet terug te vinden. Denk daarom bij het regelen van je nalatenschap ook aan je digitale erfenis.

lees meer

Uitvaartverzekering

Een uitvaart kost geld en het is belangrijk om na te denken hoe je dit wilt regelen. Met een uitvaartverzekering zorg je dat alles goed geregeld is.

lees meer

Jijzelf of erflater overlijdt op korte termijn

Het is een emotionele situatie als je weet dat jijzelf of de erflater binnenkort komt te overlijden. Het is vaak mogelijk alle zaken goed te regelen.

lees meer