“Sinds 2005 jouw online hulp bij afscheid”
Lees voor

Hulp van advocatenkantoor Knuwer

Het overlijden van een naast familielid is al naar genoeg, maar het wordt helemaal vervelend indien na dit overlijden problemen of geschillen rijzen tussen familieleden betreffende de afwikkeling en verdeling van de nalatenschap. Bijstand van een gespecialiseerde advocaat in het erfrecht kan helpen om escalatie te voorkomen en conflicten op te lossen.

Ervaring erfrecht

Knuwer advocaten te Alkmaar is een kantoor met ervaren advocaten gespecialiseerd in het erfrecht. Deze ervaring bestaat uit het veelvuldig optreden in gerechtelijke geschillen over allerlei aspecten van het erfrecht alsmede het verstrekken van adviezen, verlenen van bijstand inzake erfrechtgeschillen en afwikkelingen van nalatenschappen.

De wettelijke regeling van het erfrecht is ingewikkeld en de mogelijke erfrechtelijke geschillen zijn talrijk. Een grondige kennis van het wettelijk stelsel, de relevante jurisprudentie en de procesgang is daarbij noodzakelijk. Knuwer advocaten heeft ervaring op het gebied van bijvoorbeeld de geldigheid en uitleg van een testament, de executeur, legitieme portie, legaten, beneficiaire aanvaarding van de erfenis, vereffening, rekening en verantwoording en boedelbeschrijving.

Laat de erfenis niet tot een last worden; Betrokken en deskundig advies bij de afwikkeling van nalatenschappen!

Geschillen

Veel geschillen betreffen de uiteindelijke verdeling. Hoe vindt de waardering van de diverse goederen plaats, wie krijgt wat, hoe zit het met in het verleden door de erflater gedane schenkingen, wat kan er worden ondernomen wanneer erfgenamen niet aan de afwikkeling willen meewerken en fiscale aspecten.

Hulp gespecialiseerde erfrecht advocaat

Juist vanwege de ingewikkeldheid en het vaak grote financiële belang is het zaak om in een zo vroeg mogelijk stadium contact op te nemen met een gespecialiseerde advocaat. Bij Knuwer advocaten kunt u op korte termijn terecht, ook telefonisch, voor een heldere en begrijpelijke uitleg en een inschatting van de kansen in een begrijpelijke taal.
Een creatieve oplossing in onderling overleg en daarmee een besparing van de kosten staan voorop. Blijkt dit echter niet mogelijk dan kan op korte termijn een procedure aanhangig worden gemaakt om duidelijkheid te krijgen van de rechter over het specifieke probleem dan wel daadwerkelijk tot een verdeling te komen.

Ik wil advies / hulp

LOGO KNUWER

  • Vul vrijblijvend onderstaand contactformulier in
  • Er wordt zo snel mogelijk contact met je opgenomen
Bel ons voor vragen op 072-5127117

  • Jouw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor een reactie op jouw aanvraag en worden niet voor marketingdoeleinden ingezet.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gerelateerde artikelen