“Sinds 2005 jouw online hulp bij afscheid”

De uitvaartondernemer

  • De uitvaartondernemer helpt om er een mooi afscheid van te maken.
  • Kies altijd een uitvaartondernemer die bij je past.
9,5
Klanten vertellen

1365 beoordelingen

Lees voor

Op een goede manier afscheid nemen is heel belangrijk. Dit helpt je om het verlies goed te kunnen verwerken. Om op een prettige manier afscheid te kunnen nemen is het belangrijk om de juiste uitvaartondernemer of uitvaartverzorger in te schakelen. Iemand die bij je past en je helpt bij het regelen van de uitvaart zoals jij dat wil.

Welke uitvaartondernemer kan mij het beste helpen?

Het moment van afscheid nemen is heel persoonlijk. Het is belangrijk om je te realiseren dat de uitvaartondernemer die je hierbij gaat helpen jou op zijn kwetsbaarst zal meemaken. Hij/zij is getuige van het verdriet, maar gaat jullie helpen om mooie herinneringen te maken.

Door de emoties die meespelen is het belangrijk om iemand te kiezen die bij je past. Wil je graag zelf de controle houden, dan heb je iemand nodig die je hierbij ondersteunt. Maar het kan natuurlijk ook zo zijn dat jij liever iemand treft die de touwtjes strak in handen neemt. Misschien ben jij heel zakelijk aangelegd en wil je de uitvaart ook op die manier regelen of wil je de uitvaart juist zo persoonlijk mogelijk maken.

Ga voor jezelf na wat jij prettig zou vinden en zoek daar de juiste persoon bij. Onze uitvaartondernemers stellen zich graag aan je voor. Natuurlijk kan het ook zo zijn dat de overledene al heeft aangegeven welke uitvaartondernemer moet worden ingeschakeld. Check altijd over er een uitvaartwensenlijst is.

Vanuit je eigen huis je notaris zaken (online) regelen

Maak snel een testament op maat bij Thuisnotaris. Wij bieden de scherpste tarieven in de markt. Heb je meer hulp nodig? Dan staan wij voor je klaar om je te helpen en adviseren. 

Bekijk onze site en oriënteer gratis en ontdek zelf alle mogelijkheden!

Ik heb een uitvaartverzekering, dan moet ik hen toch bellen?

Dit denken inderdaad veel mensen. Is er een uitvaartverzekering, dan kan je er zeker voor kiezen om de verzekeraar te bellen. Zij zullen dan één van hun uitvaartondernemers inschakelen. Je bent echter niet verplicht om hier gebruik van te maken. Je mag ook zelf iemand kiezen.

Hulp bij het vinden van de juiste uitvaartondernemer

Maar hoe vind je nou de juiste uitvaartondernemer? Wij helpen je daar graag een handje bij. Via Erfwijzer.nl kun je een groot aantal uitvaartondernemers alvast een beetje leren kennen. Zij stellen zich voor en vertellen wat zij voor je kunnen doen en wil je contact, dan mag je ze altijd even bellen of mailen. Vul je het contactformulier in, dan zal de betreffende uitvaartondernemer zelf even contact met je opnemen.

Onze dienstverleners