“Sinds 2005 jouw online hulp bij afscheid”

Op zoek naar de juiste dienstverlener?

  • Op zoek naar een notaris, uitvaartondernemer, bloemist, asbestemming of advocaat.
  • Bekijk welke mogelijkheden er zijn er wie er bij jou in de buurt zit.
  • Neem gerust vrijblijvend contact op. Onze dienstverleners helpen je graag!
9,5
Klanten vertellen

1365 beoordelingen

Lees voor

Het vastleggen van jouw wensen wat betreft je nalatenschap, het regelen van de uitvaart, het afwikkelen van de erfenis… De dood brengt een hoop geregel met zich mee. Bij het regelen van al deze zaken ben je grotendeels afhankelijk van anderen. Een notaris stelt het testament op, de uitvaartondernemer helpt je bij de uitvaart, maar daarnaast is er bij de uitvaart ook een locatie nodig, een bloemist, een mooie kist of wade, muziek, een fotograaf enz. Bij het afwikkelen van de erfenis kom je opnieuw terecht bij de notaris, maar kan het inschakelen van een financieel adviseur ook slim zijn. En is er ruzie over de erfenis, dan kun je terecht bij een mediator of advocaat.

Verschillende dienstverleners

Al met al maak je rond een overlijden gebruik van een heleboel verschillende dienstverleners. Maar wie kunnen jou nou het beste helpen. En wat kan er eigenlijk allemaal? Om het jou allemaal iets makkelijker te maken hebben wij een mooi netwerk opgebouwd van allerlei verschillende dienstverleners. Van notarissen tot advocaten en van uitvaartverzekeraars tot bloemisten. Op de site kun je bekijken wat de mogelijkheden zijn en welke aanbieders er bij jou in de buurt zitten. En wil je contact, dan doe je dat met een druk op de knop. Dit maakt het zoeken allemaal net even iets makkelijker.

Hulp nodig?

Heb je dus hulp nodig voor, bij of na overlijden, bekijk dan welke dienstverlener past bij jouw vraag. Neem gerust vrijblijvend contact op. Zij helpen je graag verder!

Meer informatie