Wil jij je weer bezighouden met waar het echt om draait?

Waarom ben jij gaan doen wat je nu doet? Waarschijnlijk heeft dit alles te maken met het feit dat je het mooi vindt om mensen te helpen om op een goede manier afscheid te nemen, te herinneren of om ervoor te zorgen dat op financieel vlak alles goed geregeld is. Toch ben je waarschijnlijk veel tijd kwijt aan andere zaken zoals je vindbaarheid op het internet en het bereiken van nieuwe klanten. 

Dit zijn allemaal punten die nodig zijn om een goedlopende onderneming te worden, maar wij kunnen ons voorstellen dat jij je liever ergens anders mee bezighoudt. Gelukkig zijn wij er. Wij kunnen je dit uit handen nemen, zodat jij je weer kunt richten op wat echt belangrijk is: het helpen van jouw klanten.

Wat kunnen wij voor je doen?

 • Wij zorgen dat jij goed gevonden wordt door de juiste klanten die ook daadwerkelijk jouw hulp nodig hebben.
 • Hierdoor hoef jij je niet meer bezig te houden met adverteren. Dit scheelt je een hoop tijd en geld.
 • Je profiteert van de goede positie die Erfwijzer.nl heeft in Google, waardoor je beter gevonden wordt dan jouw concurrent. 
 • Wij besteden uitgebreid aandacht aan jouw product of dienst op onze site en op social media. 
 • Wij helpen je om een zo goed mogelijke advertentie te maken. Zo weet je zeker dat je optimaal profiteert van jouw samenwerking met Erfwijzer.nl.

Interessant? Download onze brochure.

Lees meer over een samenwerking met Erfwijzer.nl in onze brochure. Wil je liever meteen een afspraak maken, bel dan gerust even met Eric Coppens op 06-21510567 of mail naar ecoppens@nab.nl.

Waarom adverteren op Erfwijzer?

In de loop der jaren zijn er steeds meer advertentieplatformen voor de uitvaartbranche bijgekomen. Waarom zou je voor jouw advertentie nou eigenlijk kiezen voor Erfwijzer.nl? Onze directeur Eric Coppens zet de voordelen voor je op een rij:

 • In tegenstelling tot veel andere platformen bestaat Erfwijzer.nl al bijna 15 jaar. Hierdoor heeft de site veel rechten opgebouwd in Google. Dit betekent dat Erfwijzer vaak beter gevonden wordt dan veel andere sites. 
 • Erfwijzer.nl is onderdeel van de Nationale Adviesbalie. Wij zijn een kleine organisatie die veel waarde hecht aan onze samenwerkingen. Een samenwerking moet voor beide partijen goed zijn. We zullen er dan ook alles aan doen om jou tevreden te houden.  
 • Doordat wij een kleine organisatie zijn, zijn de lijntjes kort en houden we jouw advertentie goed in de gaten. Loopt het niet zoals verwacht, dan zullen we samen kijken wat er anders kan.
 • Adverteren via Erfwijzer.nl is eigenlijk veel concreter dan bijvoorbeeld een advertentie in de krant. Je bereikt alleen mensen die ook daadwerkelijk naar je op zoek zijn. Daarnaast is het ook een stuk goedkoper!

Direct een vrijblijvend kennismakingsgesprek?

Wil jij alvast weten wat wij voor jou kunnen betekenen en of we in jouw regio plek hebben voor een nieuw kantoor? Neem voor een kennismakingsgesprek contact op met Eric Coppens. Hij is te bereiken op 06-21510567 of per mail op ecoppens@nab.nl.

1

Erfwijzer.nl trekt maandelijks 48.000 bezoekers. Deze bezoekers zijn concreet op zoek naar hulp bij bijvoorbeeld het opmaken van een testament, het regelen van de uitvaart of het afhandelen van de erfenis. Via onze site komen zij rechtstreeks met jou in contact.

2

Op deze manier profiteer jij van onze uitstekende positie in Google en hoef je geen dure advertentiecampagnes te voeren. Je bereikt direct de juiste klanten

3

Kwaliteit vinden wij erg belangrijk. Wij vullen onze site graag aan met informatie die voor jou relevant is. Daarnaast houden wij de resultaten van jouw advertentie goed in de gaten. Gaat er iets niet goed, dan passen wij dit samen aan. 

Vraag onze brochure aan

 • Vul jouw gegevens in op onderstaand formulier
 • Je ontvangt direct onze brochure met daarin alle informatie over de advertentiemogelijkheden op erfwijzer. 
 • Besluit je te adverteren, dan betaal je momenteel geen plaatsingskosten! 

Samenwerken met de Nationale Adviesbalie? In deze brochure lees je precies wat wij voor jou kunnen betekenen. Laat jouw gegevens achter, dan sturen wij de brochure direct naar je toe!

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.