“Sinds 2005 jouw online hulp bij afscheid”
Lees voor

Emoties spelen naast juridische, fiscale en financiële aspecten een grote rol in de afwikkeling van een nalatenschap.
De afspraken die mensen moeten maken, in een toch al moeilijke periode in hun leven, zijn bepalend voor de familierelaties voor nu en in de toekomst.

Maatwerk voor mensen

Brons & Associates, maatwerk voor mensen, richt zich op het maken van afspraken tussen betrokkenen waarin alle belangen zijn meegewogen. Wij denken vanuit oplossingen in familierechtkwesties, erfrecht, nalatenschap en bemiddelt bijvoorbeeld ook bij het opstellen van een Familiestatuut voor overlijden in de toekomst.

Ook bij familiebedrijven en overnames is mediation een oplossing als middel om alle belangen zorgvuldig met elkaar samen af te wegen, onder regie van een mediator om alles in goede banen te leiden.

Ervaren en positief

Wij zijn gedreven, ervaren en deskundig, altijd positief en conflict oplossend.
Wij helpen in het afronden van (een betaalbaar) mediationproces waar alle partijen achter kunnen staan; privé of zakelijk.
Brons & Associates slaat de brug naar oplossingen die kostbare en langdurige juridische procedures voorkomen.

Mediation is maatwerk voor mensen

Respect en vertrouwen voor alle partijen

Mediation is altijd maatwerk voor mensen, waar binnen je samen de oplossingen bepaalt; met respect en grip op de situatie op een veilige en vertrouwelijke manier.

Wij geven daarin informatie, financieel, fiscaal en juridisch advies bij een nalatenschap en denken mee. Onpartijdig of beter, meer-partijdig met oog voor alle aspecten die geregeld moeten worden in het belang van alle partijen, ook voor hen kinderen en aanverwanten. Juist omdat je niet in de toekomst kunt kijken en betrokkenen de relaties in de familie goed willen houden.

Als mediator praten wij met alle betrokken in een veilige vertrouwde omgeving en ieder zich ook gehoord kan voelen zodat hun belangen en zorgen worden meegenomen in de mediation in een gezamenlijke oplossing en wordt vastgelegd in een rechtsgeldig convenant.

Onze tarieven

Ons uurtarief is 165 excl. 21 % btw. Wij rekenen alleen de kosten die daadwerkelijk worden gemaakt en brengen geen verdere extra kosten bij u in rekening.

Een kennismakingsgesprek is vrijblijvend en u ontvangt altijd vooraf een opgave van de in te schatten kosten in de mediation.

Over ons kantoor

Mr Caroline Brons, MfN registermediator met specialisatie Familie mediation stond aan de wieg van Brons & Associates in 2014. Brons werkt samen in een netwerk met co-mediators, coaches en specialisten, die waar nodig, worden betrokken in het proces.

Ons werkgebied ligt in Utrecht en omgeving. Naast de vestiging in Utrecht, beschikken wij over betrouwbare ruimten in samenwerking met het coachhuis, waardoor wij beschikken over confidentiële spreekruimten in de hele regio Utrecht en ook in de regio Amsterdam.

Hulp van Brons & Associates

Wij helpen u graag. Vul onderstaand contactformulier in of bel of mail ons voor een kennismaking.

Ik wil advies / hulp

  • Vul vrijblijvend onderstaand contactformulier in
  • Er wordt zo snel mogelijk contact met je opgenomen
Bel ons voor vragen op 06-29608927

  • Jouw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor een reactie op jouw aanvraag en worden niet voor marketingdoeleinden ingezet.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gerelateerde artikelen