“Sinds 2005 jouw online hulp bij afscheid”
Lees voor

Hulp van een mediator

Wanneer je een naaste verliest is dit erg ingrijpend. Ieder gaat op zijn eigen manier met het verlies om. Soms leidt dit tot onbegrip. Daarnaast moet er vanalles geregeld worden zoals het verdelen van de erfenis. Of er nu een testament is opgemaakt of niet, het komt helaas voor dat het verdelen van de erfenis tot conflicten leidt. Omdat iedereen al extra gevoelig is na een overlijden, kunnen ruzies snel escaleren. Dit is iets wat je moet proberen te voorkomen. Dreigt dit te gebeuren? Schakel dan zo snel mogelijk de hulp van een mediator in. De mediator gaat met iedereen om tafel en luistert naar ieders verhaal. Onder begeleiding van de mediator wordt een eerlijke verdeling van de erfenis gemaakt. Een verdeling waar iedereen zich in kan vinden.

Kies voor deskundige begeleiding bij erfrechtkwesties. Door vroegtijdig betrokken te worden in jullie proces kunnen wij je een luisterend oor bieden en vinden we samen een passende oplossing.

Waarom een mediator van Brusse & Masselink?

Zorg altijd dat je de hulp inschakelt van een specialist. Het erfrecht is een ingewikkeld rechtsgebied. Ons kantoor Heeft meerdere mediators in dienst die gespecialiseerd zijn binnen het erfrecht. Zo weet u zeker dat uw zaak in goede handen is!
Wij snappen wat een overlijden teweeg brengt en helpen je graag met alle zaken die nodig zijn om de afwikkeling van de erfenis goed te regelen.

Vrijblijvend contact

Wij wensen je voor nu veel sterkte met het verlies en staan je graag met goede raad terzijde in deze moeilijke tijd. Voor vrijblijvend advies of informatie over onze tarieven zijn onze medewerkers telefonisch bereikbaar voor jou op werkdagen van 08:30 tot 17:00 uur en in het weekend via onderstaand contactformulier of via het e-mailadres contact@brussemasselink.nl.

Ik wil advies / hulp

Mediation Brussen en Masselink

  • Vul vrijblijvend onderstaand contactformulier in
  • Er wordt zo snel mogelijk contact met je opgenomen
Bel ons voor vragen op 0546-542500

  • Jouw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor een reactie op jouw aanvraag en worden niet voor marketingdoeleinden ingezet.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Andere diensten van Brusse & Masselink, de Twentse advocaten