“Sinds 2005 jouw online hulp bij afscheid”
Lees voor

“Over de doden niets dan goeds” luidt een bekend spreekwoord.

Na een overlijden zijn het helaas niet alleen de mooie herinneringen die overblijven. Wij zien in de praktijk vaak dat moeilijke familieverhoudingen aan het licht komen. Dit leidt helaas vaak tot conflicten. Meningen en belangen lopen uiteen en leiden tot oneigheid in de familie. Deze conflicten kun je er, met alle emoties die een overlijden al losmaakt, vaak niet bij hebben. Onze gespecialiseerde erfrecht mediators helpen u graag!

Over de doden niets dan goeds

Onze mediators staan u graag bij in het voeren van gesprekken met de diverse partijen over de verdeling van de nalatenschap. Het doel van mediation is dat we tot een gezamenlijke oplossing komen. Een oplossing waar alle partijen zich in kunnen vinden. 

Meer informatie over onze diensten

Wij helpen u graag verder met al uw erfrechtzaken. U bent dan ook van harte welkom op een van onze vestigingen in ’s-Hertogenbosch, Oss en Waalwijk. Naast mediation kunnen onze advocaten ook procederen indien nodig. Kortom de erfrecht mediators en advocaten van TEN kunnen u in de complexe materie van het erfrecht behulpzaam zijn bij het oplossen van alle voorkomende erfrechtelijke geschillen met de kans dat het spreekwoord ‘over de doden niets dan goeds” toch nog kan gelden.

Ik wil advies / hulp

wat is een verklaring van erfrecht

  • Vul vrijblijvend onderstaand contactformulier in
  • Er wordt zo snel mogelijk contact met je opgenomen
Bel ons voor vragen op 073-7600100

  • Jouw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor een reactie op jouw aanvraag en worden niet voor marketingdoeleinden ingezet.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Andere diensten van TEN Advocaten