“Sinds 2005 jouw online hulp bij afscheid”
Lees voor

Wat doet Opzeggen.nl?

Op een positieve en impactvolle manier pakken we gezamenlijk met onze klanten de controle over hun maandlasten terug. Hoe? Door samen jouw overbodige abonnementen gemakkelijk en gegarandeerd op te zeggen.

We zijn geen moraalridders. We zijn ook niet tegen bedrijven of de abonnementen van bedrijven. We willen slechts dat klanten de controle houden over hun eigen portemonnee. Klanten in hun kracht zetten. Wanneer het je gemakkelijk wordt gemaakt om een abonnement op te zeggen, is de kans groter dat je uiteindelijk ook weer afsluit. Zo wint iedereen, en dat is pas echt een goede deal!

Wij helpen je abonnementen snel en makkelijk op te zeggen!

Wat we voor u doen

Onze website biedt jou de tools om eenvoudig abonnementen op te zeggen. Zoek de naam van het bedrijf, vul de opzegbrief aan met jouw persoonlijke gegevens en kies de verzendmethode. Resultaat gegarandeerd, dankzij onze juridische rechtsbijstand. Op deze manier hebben consumenten net als jij op een veilige manier gezamenlijk al meer dan 3 miljoen opzeggingen gedaan.

Ik wil advies / hulp

opzeggen.nl

  • Vul vrijblijvend onderstaand contactformulier in
  • Er wordt zo snel mogelijk contact met je opgenomen
Bel ons voor vragen op 020-2617021

  • Jouw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor een reactie op jouw aanvraag en worden niet voor marketingdoeleinden ingezet.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gerelateerde artikelen