“Sinds 2005 jouw online hulp bij afscheid”
Lees voor

Werkwijze Value en Views

Value & Views is een onafhankelijk en erkend taxatiebureau. Met ruim 35 jaar ervaring bent u bij ons in goede handen. Wij helpen u graag verder.

Onafhankelijke taxaties van roerende goederen bij nalatenschap, bedoelt tbv verdeling onder erven, maar ook taxaties tbv afdracht successie/erfbelasting. Beneficiair aanvaarden? Ook dan kunt u rekenen op onze kundige expertise om een boedellijst op te stellen.

Ter zake kundige taxaties, al 35 jaar vertrouwd én onafhankelijk.

Ons kantoor is gevestigd in Enschede. Wij zijn echter werkzaam door heel de Benelux. Neem daarom gerust contact met ons op zodat wij onze werkwijze aan u kunnen toelichten. Ook maken wij graag een passende offerte voor u.

Value & Views is een erkend taxatiebureau met de juiste specifieke kennis en integriteit om onafhankelijke taxatierapporten op te stellen. Het spreekt voor zich dat Value & Views de geheimhoudingsplicht (GHV) hanteert aangaande de door jou afgegeven info.

Ik wil advies / hulp

logo value en views

  • Vul vrijblijvend onderstaand contactformulier in
  • Er wordt zo snel mogelijk contact met je opgenomen
Bel ons voor vragen op 053-4312495

  • Jouw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor een reactie op jouw aanvraag en worden niet voor marketingdoeleinden ingezet.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gerelateerde artikelen