“Sinds 2005 jouw online hulp bij afscheid”
Lees voor

Een zacht en liefdevol afscheid voor iedereen

Thanatopraxie betekent lichte balseming: een opbaringsmethode waardoor nabestaanden mooi en liefdevol afscheid kunnen nemen. Na een lichte balseming is er geen koeling meer nodig. Hierdoor blijft een dierbare zacht en aanraakbaar, zonder verkleuringen of een ‘wassenbeelden’ uiterlijk. Ook nemen tekenen van ziekten af en zal het lichaam tijdens de opbaring niet achteruit gaan. Zo wordt een mooie en zorgeloze opbaring mogelijk.

Met onvoorwaardelijke aandacht en respect verzorgen zij de overledene, want iedereen verdient een mooie herinnering. In elke situatie.

Wil jij weten hoe thanatopraxie precies in zijn werk gaat? Bezoek dan de site van Thanatopraxie Rens te Peijper. Hier wordt in een filmpje duidelijk uitgelegd hoe lichte balseming werkt. 

Thanatopraxie Rens de Peijper

Sinds 2012 verzorgt Thanatopraxie Rens de Peijper landelijk lichte balsemingen voor zowel particulieren als uitvaartondernemers. Zij helpen nabestaanden om op een waardevolle manier afscheid te nemen, door middel van thanatopraxie.

Aandacht, onvoorwaardelijkheid, durf en respect staan centraal in ons bedrijf.

Rens de Peijper is sinds 2008 gediplomeerd thanatopracteur. Hij heeft de kunst van het balsemen geleerd door het volgen van een internationale studie. Sinds 2010 mag thanatopraxie ook worden toegepast in Nederland. Zo heeft Rens veel ervaring op gedaan als thanatopracteur in zowel binnen- als buitenland.

Omdat Rens kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan, is hij in 2012 aan de slag gegaan als zelfstandige en onafhankelijke ondernemer. Als entrepreneur heeft Rens veel verschillende vloeistofsamenstelling en behandeltechnieken onderzocht en uitgeprobeerd. Dit heeft geresulteerd in zeer kwalitatieve behandelingen, waardoor negatieve ervaringen na thanatopraxie zelden voorkomen.

Naast het verbeteren van zijn eigen technieken, investeert Rens ook veel tijd in het opleiden van werknemers. Thanatopraxie Rens de Peijper is uitgegroeid tot een klein team en heeft een eigen verzorgingsruimte tot haar beschikking.

Thanatopraxie Rens de Peijper verzorgt niet alleen thanatopraxie behandeling en opbaringen. In samenwerking met Ansata B.V. organiseert Rens workshops en trainingen voor uitvaartverzorgers. Door samenwerking wordt er een programma op maat gecreëerd, gebaseerd op uw specifieke wensen en behoeften.

Wij organiseren workshops en trainingen met als doel de kwaliteit van de overledenenverzorging te verhogen.

Ook is Thanatopraxie Rens de Peijper veel bezig met thanatopraxie onder de aandacht te brengen. De opbaringsmethode is namelijk bij veel mensen die een aankomend overlijden hebben nog onbekend.

Zo worden er in opdracht van bijvoorbeeld verzorgingshuizen en huisartsenpraktijken lezingen over thanatopraxie georganiseerd. Het thema thanatopraxie is een bijzonder onderwerp en kan zorgen voor veel geïnteresseerden.

Heeft u een (aankomend) overlijden en wenst u een toepassing van thanatopraxie? Wilt u meer informatie of heeft u vragen over thanatopraxie? Neem dan contact met ons door:

Thanatopraxie Rens de Peijper zet zich in om mooi en liefdevol afscheid nemen altijd mogelijk te maken. Thanatopraxie draagt hier enorm aan bij.

Ik wil advies / hulp

logo thanatopraxie

  • Vul vrijblijvend onderstaand contactformulier in
  • Er wordt zo snel mogelijk contact met je opgenomen
Bel ons voor vragen op 06-27885748

  • Jouw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor een reactie op jouw aanvraag en worden niet voor marketingdoeleinden ingezet.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gerelateerde artikelen