“Sinds 2005 jouw online hulp bij afscheid”
Lees voor

Caswo Woningontruiming: volledig ontzorgd van A tot Z

Caswo Woningontruiming beschikt over meer dan 15 jaar ervaring op het gebied van het ontruimen van alle soorten woningen. Wij bieden u diverse specialisaties en onze doelstelling is om u volledig te ontzorgen. Daarom kunt u op ons rekenen wanneer u onze diensten nodig heeft. Persoonlijk contact waarbij wij u kunnen ontlasten is voor ons heel belangrijk. Wij werken landelijk en doen dit snel, netjes, discreet en met respect voor uw situatie en eigendommen.

Hoe wij uw woningontruiming volledig verzorgen

Een woningontruiming brengt vaak veel stress en tijdsdruk met zich mee. Wij weten uit ervaring dat hier veel emoties bij komen kijken en dat dit voor u als nabestaande een zwaar moment is. Daarom stellen wij alles in het werk om u volledig te ontzorgen. Ons doel is dat u geen omkijken heeft naar de ontruiming. U heeft ongetwijfeld talloze andere zaken te regelen die uw volledige aandacht eisen.

Om te zorgen voor een goede ontruiming maken wij daarom ook heldere afspraken met u. Wij nemen van tevoren de tijd om uw wensen te bespreken. Voor ons is het niet alleen van belang dat de opdracht zo snel en efficiënt mogelijk uitgevoerd wordt: wij vergeten het menselijke aspect zeker niet en hebben hier graag aandacht voor. Dankzij onze ervaring kunnen wij met u meedenken. Wij ontzorgen u niet alleen tijdens de ontruiming, maar ook in aanloop daar naartoe. Wij weten wat belangrijk is, waar wij op moeten letten en welke vragen wij u moeten stellen om de werkzaamheden helemaal in kaart te brengen. Vervolgens voeren wij de opdracht uit zoals afgesproken en leveren wij de woning binnen de afgesproken deadline op.

Vanzelfsprekend kunnen wij alle inventaris voor u afvoeren. Wellicht gaat het om inventaris van (emotionele) waarde en wilt u de tijd hebben om te bepalen wat er met sommige spullen moet gebeuren. Daarom kunnen wij de inventaris ook opslaan. Zo hoeft u in deze zware tijd geen overhaaste beslissingen te nemen.

Veel extra diensten

Mogelijk heeft u aanvullende wensen. Bespreek deze gerust met ons. Wij bieden namelijk veel extra diensten. Huurwoningen leveren wij volgens de eisen van de verhuurder op. Bij koopwoningen kunt u precies aangeven welke dienstverlening u van ons wenst: van alleen de woning ontruimen tot vloeren verwijderen, bouwsels afbreken, de tuin ontruimen en nog veel meer. Indien gewenst maken wij de woning helemaal verkoop klaar, inclusief reiniging of herstelwerkzaamheden.

Altijd een gratis en vrijblijvende offerte

Vraag geheel gratis en vrijblijvend uw persoonlijke offerte aan. Wij staan voor u klaar.

Ik wil advies / hulp

caswo woningontruiming woning leeghalen

  • Vul vrijblijvend onderstaand contactformulier in
  • Er wordt zo snel mogelijk contact met je opgenomen
Bel ons voor vragen op 085-1306311

  • Jouw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor een reactie op jouw aanvraag en worden niet voor marketingdoeleinden ingezet.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gerelateerde artikelen