“Sinds 2005 jouw online hulp bij afscheid”
Lees voor

ING helpt je graag

Het overlijden van een naaste heeft grote impact op de nabestaanden. Er is veel verdriet en tegelijkertijd moeten er allerlei zaken geregeld worden. Bankierde de overledene bij ING en heb je hulp nodig bij het afhandelen van zijn of haar bankzaken? Ga naar ING.nl voor meer informatie hoe je een overlijden kunt melden of neem contact op met de Nabestaandendesk. 

Als er sprake is van een erfenis kan een overlijden ook leiden tot meer financiële ruimte. Bij het afwikkelen van een nalatenschap zijn er een aantal zaken van belang; is er een testament, wie zijn de erfgenamen en wie van hen is bevoegd, hoe gaat de wettelijke verdeling in zijn werk, hoeveel erfbelasting moet er worden betaald en wat komt er kijken bij het beheer van de erfenis? Op ING.nl vind je hier meer informatie over.

Als alles geregeld is en je de erfenis ontvangt, vraag je je misschien af wat je met het geld gaat doen. Misschien heb je al iets in gedachten om het geld aan uit te geven of misschien wil je het geld wel liever investeren. Welke wensen en doelen heb je eigenlijk voor nu en voor de toekomst? Wij gaan hier graag met je over in gesprek en helpen je een plan te maken voor je nieuwe situatie.

ING helpt je om de dingen te kunnen doen die jou raken.

Verder praten over de financiële mogelijkheden van een erfenis

Tijdens een afspraak met één van onze Adviseurs Vermogen bespreken we jouw vragen met betrekking tot een erfenis. Jouw wensen en doelen staan tijdens dit gesprek centraal. We kijken samen naar de mogelijkheden en maken een plan voor de toekomst. Naast jouw vragen met betrekking tot een erfenis, komen er misschien ook andere financiële onderwerpen aan bod, zoals:

  • Eerder met pensioen gaan: overweeg jij weleens om eerder te stoppen met werken, wat zou je hiervoor moeten doen
  • Aflossen op je hypotheek: is dit voor jou goed om te doen?
  • Meer uit je geld halen: is sparen voor jou voldoende? Of zijn er misschien nog andere mogelijkheden om het maximale uit je geld te halen.

Een gesprek is kosteloos en geheel vrijblijvend.

Een Beeldgesprek

We helpen je graag verder met de mogelijkheden van een erfenis. Dit kan nu via een Beeldgesprek bij ING: een digitaal adviesgesprek, waar en wanneer jou dit het beste uit komt. Dit kan overdag, in de avonduren of in het weekend. Het enige dat je hiervoor nodig hebt is een computer of tablet. Vul onderstaand formulier in en er wordt zo snel mogelijk contact met je opgenomen om een afspraak te maken.

 

Ik wil advies / hulp

ing

  • Vul vrijblijvend onderstaand contactformulier in
  • Er wordt zo snel mogelijk contact met je opgenomen

  • Jouw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor een reactie op jouw aanvraag en worden niet voor marketingdoeleinden ingezet.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gerelateerde artikelen