“Sinds 2005 jouw online hulp bij afscheid”
Lees voor

Veel mensen willen graag weten hoe het geregeld is met hun erfenis en wat ze eventueel nog kunnen regelen om het te verbeteren. In de praktijk blijkt dat het erfrecht best lastig kan zijn en bovendien dat het per situatie anders kan zijn.

Snel meer duidelijkheid over jouw situatie

TestamentTest is gemaakt om op basis van een aantal eenvoudige vragen, snel en eenvoudig meer duidelijkheid te geven over uw eigen situatie en uw mogelijkheden. De TestamentTest geeft u een globaal en algemeen informerend advies op basis van de door u gegeven antwoorden. TestamentTest werkt samen met Goede Doelen Nederland (branche organisatie van goede doelen) te Amsterdam.

Doe de test!

Maak in 3 minuten de testament test! Door het beantwoorden van aantal eenvoudige vragen krijg je snel meer duidelijkheid over je eigen situatie en mogelijkheden. Testament Test geeft extra aandacht aan de mogelijkheden om goede doelen te steunen na het overlijden. 

Testament Test:

Ik wil advies / hulp

testamenttest

  • Vul vrijblijvend onderstaand contactformulier in
  • Er wordt zo snel mogelijk contact met je opgenomen
Bel ons voor vragen op 085-8000102

  • Jouw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor een reactie op jouw aanvraag en worden niet voor marketingdoeleinden ingezet.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gerelateerde artikelen