“Sinds 2005 jouw online juridische hulp”

Uitvaartwensen

  • Alleen jij weet hoe jouw uitvaart eruit moet zien.
  • Laat je nabestaanden niet met onverwachte vragen achter en zet je wensen op papier!
  • Vraag vrijblijvend het Uitvaartwensformulier aan. Zo worden al jouw wensen geregistreerd.
9,3
Klanten vertellen

499 beoordelingen

Lees voor

De dood is voor veel mensen nou niet bepaald het favoriete onderwerp om over na te denken of over te praten. Toch is het wel heel verstandig om alvast een beetje na te denken over jouw eigen uitvaart. Wil je het klein houden of juist heel veel mensen uitnodigen? Welke muziek wil je dat er gedraaid wordt? Wil je een kist of een wade? Is er na afloop koffie met cake of een borrel met bitterballen? Alleen jij weet hoe jouw uitvaart eruit moet zien. Het is dan ook verstandig om hierover het nodige op papier te zetten. Zo blijven de nabestaanden niet met onverwachte vragen achter. Het is dus zeker aan te raden om je uitvaartwensen vast te leggen.

Uitvaartontwerper

Met de uitvaartontwerper kun je eenvoudig en kosteloos jouw uitvaartwensen vastleggen. Met muziekfragmenten en afbeeldingen kun je een filmpje maken, waarin al jouw wensen voorbij komen. Ieder onderwerp komt aan bod. Van de locatie van de uitvaart en de kist tot muziek en catering. Ook is er ruimte om zelf nog extra aantekeningen te maken of een eigen foto of afbeelding toe te voegen. Zo kunnen de nabestaanden later precies zien wat je in gedachten had.

Uitvaartwensenlijst

Natuurlijk kun je zelf het een en ander op papier zetten. Makkelijker is het uitvaartwensformulier. Een formulier met hierop alle belangrijke dingen, zodat je niets vergeet. Het ingevulde formulier kun je opsturen, waarna jouw wensen worden geregistreerd. Zelf ontvang je natuurlijk ook een exemplaar. Zo zijn jouw wensen altijd beschikbaar, ook als jouw nabestaanden de papieren niet kunnen vinden. Vraag vrijblijvend het Uitvaartwensformulier aan.

Meer informatie