“Sinds 2005 jouw online hulp bij afscheid”
Lees voor

Bij Bouwman Advocaten werken specialisten die je behulpzaam kunnen zijn bij problemen rondom de afwikkeling van erfenissen, testamenten of andere kwesties die te maken hebben met het erfrecht. Soms kunnen er problemen ontstaan over de uitleg of de rechtsgeldigheid van een testament (bevat een testament wel de wil van de erflater, hoe is het tot stand gekomen?). Of kan het zijn dat iemand die bij testament onterfd is toch aanspraak maakt op zijn legitieme portie (kindsdeel). Hoe moet daar mee worden omgegaan ? Of wil je zelf aanspraak maken op je legitieme portie als je van een nalatenschap bent uitgesloten ?

Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan?

Daarnaast kan het zijn dat er onenigheid bestaat tussen erfgenamen over de afwikkeling van een nalatenschap. Wellicht wil de ene erfgenaam een woning die in de nalatenschap valt verkopen en wil een andere erfgenaam de woning zelf gaan bewonen. Hoe moet dat geregeld worden als je het onderling niet met elkaar eens kunt worden. Is het nodig of verstandig om daarvoor de rechter in te schakelen? Of bestaat er verschil van mening over de manier waarop een executeur die bij testament is aangewezen de nalatenschap wil afwikkelen.

Wanneer je te maken krijgt met een overlijden komt er als erfgenaam, executeur of vereffenaar veel op je af. Gelukkig kun je dan een beroep doen op een van de advocaten van Bouwman. Wij bieden onder andere informatie over testamenten, afwikkeling van erfenissen, het uitvoeren van de executele of het aanspraak maken op je legitieme portie. Een eerste kennismakingsgesprek van een half uur is daarbij in de regel gratis.

Diensten

  • Gratis eerste kennismakingsgesprek
  • Mediation
  • Toevoegingszaken

Ik wil advies / hulp

Kantoor bouwman

  • Vul vrijblijvend onderstaand contactformulier in
  • Er wordt zo snel mogelijk contact met je opgenomen
Bel ons voor vragen op 0413-266069

  • Jouw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor een reactie op jouw aanvraag en worden niet voor marketingdoeleinden ingezet.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gerelateerde artikelen