“Sinds 2005 jouw online hulp bij afscheid”
Lees voor

Bouwman advocaten, het kantoor met een vertrouwde, informele sfeer. Wij luisteren naar onze klanten en hebben begrip voor de situatie waarin zij zich bevinden. Binnen het erfrecht spelen emoties vaak een grote rol. Wanneer er een conflict is over de erfenis binnen een familie is dit niet prettig. Ook wanneer u geen erfgenaam bent, maar wel uw legitieme portie wilt opeisen, komen hier vaak emoties bij kijken. Bij ons bent u welkom, wij luisteren naar u en zetten ons in voor het beste resultaat. Daarbij houden onze advocaten van simpel, zij vertellen u alles graag duidelijk en in begrijpelijke taal.

Waarom een advocaat inschakelen bij een erfenis?

In sommige situaties is het slim om een advocaat in te schakelen bij de afwikkeling van de nalatenschap. Wanneer er een conflict is binnen de familie is het verstandig om zo snel mogelijk de hulp van een erfrechtadvocaat in te schakelen. Deze problemen worden enkel groter wanneer u wacht. Maar niet enkel in het geval van een conflict kan een advocaat u helpen. Onze advocaten kunnen u ook begeleiden bij de afwikkeling van een nalatenschap. Soms zijn nalatenschappen behoorlijk complex. Dan is het prettig als een advocaat met de juiste kennis en ervaring met u meekijkt en helpt met verschillende zaken.

Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan?

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over onze werkwijze of wat wij voor uw zaak kunnen betekenen? Of vindt u het fijn eerst persoonlijk kennis te maken? Vul dan vrijblijvend onderstaan contactformulier in. Wij nemen contact met u op en bespreken de mogelijkheden.

Diensten

  • Gratis eerste kennismakingsgesprek
  • Mediation
  • Toevoegingszaken

Ik wil advies / hulp

Bouwman Schijndel

  • Vul vrijblijvend onderstaand contactformulier in
  • Er wordt zo snel mogelijk contact met je opgenomen
Bel ons voor vragen op 0413-266069

  • Jouw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor een reactie op jouw aanvraag en worden niet voor marketingdoeleinden ingezet.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gerelateerde artikelen