“Sinds 2005 jouw online hulp bij afscheid”
Lees voor

De advocaten van Bouwman Advocaten zijn gespecialiseerd in het afwikkelen van erfenissen, testamenten en andere erfrechtkwesties. Zaken rondom het erfrecht liggen vaak gevoelig. Onze advocaten snappen dit. Zij denken met graag met u mee en zorgen dat alles zo goed mogelijk geregeld wordt.

Waarmee kunnen wij u helpen?

Zijn er problemen met of heeft u vragen over de afwikkeling van een erfenis? Neem dan gerust contact op met een van onze erfrecht advocaten. Zij leggen graag uit wat zij voor u kunnen doen. Onze advocaten kunnen u ook helpen met kwesties rondom het testament. Wellicht vraagt u uzelf af of een testament wel rechtsgeldig is. Of u wilt aanspraak maken op uw legitieme portie. Wanneer u onderstaand contactformulier invult bellen wij u zo snel mogelijk op om uw situatie te bespreken. We bieden ook een gratis kennismakingsgesprek van een half uur.

Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan!

Zoek tijdig hulp

Wacht niet te lang met het inschakelen van hulp. Vaak worden de problemen groter als u langer wacht. Wanneer u te maken heeft met een overlijden komen er veel zaken op u af. Enerzijds heeft u veel emoties die u een plek moet geven. Aan de andere kant moet er ook veel geregeld worden. Soms ontstaan er door alle emoties conflicten in de familie over de erfenis. Heel vervelend, maar wij zien dit vaak gebeuren. Gelukkig kunnen onze specialisten u helpen! U staat er niet alleen voor.

Diensten

  • Gratis eerste kennismakingsgesprek
  • Mediation
  • Toevoegingszaken

Ik wil advies / hulp

Bouwman advocaten Uden

  • Vul vrijblijvend onderstaand contactformulier in
  • Er wordt zo snel mogelijk contact met je opgenomen
Bel ons voor vragen op 0413-266069

  • Jouw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor een reactie op jouw aanvraag en worden niet voor marketingdoeleinden ingezet.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gerelateerde artikelen