“Sinds 2005 jouw online hulp bij afscheid”

Seizoen drie van ‘De Erfrechtadvocaat’  is weer gestart. Dit is een podcast waarin oud-VARA-presentatrice Inge Diepman en erfrechtadvocaat Joost Diks uitspraken van de Hoge Raad bespreken rondom het erfrecht. Tevens worden er dit seizoen familierechtelijke uitspraken besproken met familie- en erfrechtadvocaat Bregje Boelens .

Kennisoverdracht

De podcast brengt de juridische onderwerpen goed tot leven. Mede door ervaren interviewer Inge Diepman. De opnames vinden plaats op kantoor, maar doordat er een complete studio is gebouwd is ook de geluidskwaliteit erg goed. Het doel is om enerzijds klanten te bereiken, maar anderzijds ook belangrijke kennis over te dragen. Ze willen voorkomen dat men verkeerde keuzes maakt. Het erfrecht ligt er gevoelig en niet iedereen denkt eraan om een advocaat in te schakelen. Door middel van de podcast hopen zij een breder publiek te bereiken.

Derde seizoen

Het is alweer het derde seizoen van de podcastserie. Hoe houd je de podcast interessant voor de luisteraar? Door diepgang te bieden, de juiste vragen te stellen en onderwerpen te kiezen waar men zich in herkent. Daarnaast worden dit seizoen enkele spraakmakende uitspraken van de Hoge Raad behandelt.